Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Boek nu
Boek nu

Hotel Europe is een inspirerende omgeving voor seminaries en meetings. Wij bieden verschillende arrangementen aan op maat van uw bedrijf en speciale voorwaarden voor korte of langere verblijven van uw medewerkers en zakenrelaties. Er is gratis wifi in het hele hotel en onze ondergrondse parkeergarage staat ter beschikking.

Vergaderzalen

Vergaderzalen

Wij beschikken over faciliteiten voor uw seminaries en meetings tot 20 personen. De vergaderzalen van Hotel Europe zijn uitgerust met de modernste snufjes om uw vergadering in goede orde te laten verlopen. Het ontbijtbuffet kan geserveerd worden vanaf 6 uur ’s morgens.

Residentiële meetings

Residentiële meetings

Geen betere manier om de groepssfeer te bevorderen dan een residentiële meeting. De moderne kamers van Hotel Europe, voorzien van alle comfort, zijn perfect voor uw medewerkers en zakenrelaties. Onze gezellige bar is de ideale plek om te netwerken met een hapje en een drankje. Daarnaast bieden we tal van ontspanningsmogelijkheden aan: zwembad, solarium, sauna, Turks stoombad, fitness. Het strand en het stadscentrum liggen op wandelafstand. Contacteer ons voor een arrangement op maat van uw bedrijf.

Parkeergarage

Parkeergarage

We beschikken over een beveiligde, ondergrondse parkeergarage. Uw medewerkers en zakenrelaties kunnen zonder zorgen hun auto achterlaten en zich focussen op de orde van de dag.