Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Boek nu
Boek nu

Welkom in oostende, een bruisende badstad

Ruim aanbod aan evenementen

Ruim aanbod aan evenementen

Oostende is een levendige, kosmopolitische stad vol entertainment en evenementen. Kunst en cultuur, een goedgevuld programma in het Casino Kursaal, tal van activiteiten voor gezinnen en kinderen, festivals en vuurwerk in de zomer en de jaarlijkse nieuwjaarsduik in januari: er is voor elk wat wils. In Oostende verveelt u zich nooit! Hier vindt u een volledig overzicht van alle evenementen.

Shop till you drop

Shop till you drop

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe outfit, accessoires, schoenen, speelgoed, verzorgingsproducten, huishoudtoestellen of wat dan ook: in Oostende vindt u het zeker! In de autovrije Kapellestraat hebben de meeste grote winkelketens een vestiging. In de Adolf Buylstraat bevinden zich de ietwat exclusievere boetieks, en in een van de vele zijstraatjes ontdekt u vast nog veel meer leuke winkels. Bovendien zijn de meeste winkels ook open op zondag!

Stad aan zee

Stad aan zee

Oostende beschikt over een breed zandstrand waar u kunt genieten van een zonnebad of een lange strandwandeling kunt maken. Er zijn ook tal van watersportmogelijkheden. Het populairste stuk strand bevindt zich voor de Koninklijke Gaanderijen. Als u graag wat rust opzoekt, dan gaat u beter in de richting van de haven. Het strand is goed onderhouden. Er zijn voldoende douches en toiletten en u kunt op diverse plaatsen strandmaterieel huren.